Notice: Constant events already defined in /home/louis.le/web/viettaxaccountants.com/public_html/defines/routes.php on line 34
Megan Nhi - VTA
VTA
Megan Nhi

Megan Nhi

23-09-2018 | 13:07:26

Accounting & Taxation Consultations

People Stick with Nhi. And she sticks with them. She been working in accounting industry since she moved to Australia for study in 2008.

She has 10 years' cross-border experience in Tax & Accounting services."I love being able to advise on both tax & accounting issues. I help clients live well in present and plan for the future."

Nhi started her career in Australia tax agent as a bookkeeper since 2008. In three year time after getting Accounting Degree in Melbourne School, Nhi started to review the work of bookkeepers & graduate accountants.She's also great at helping the partners research complex tax issue. She gets involved in company management strategies, oversees the firm administration, review files before they're send to clients.

Nhi enjoys working in our small team."It's great. We all know each other and work really well together." When Nhi sneaks out of the office she spends her time shopping, travelling and taking photos.

 

Tài chính, Kế toán, Thuế

Mọi người gắn bó với Nhi và chị cũng vậy. Chị đã làm việc trong ngành tài chính kế toán kể từ khi đặt chân đến nước Úc năm 2008. Chị có nhiều kinh nghiệm trong lĩnh vực thuế và kế toán. "Tôi thích làm việc như là một nhà cố vấn về thuế và kế toán. tôi giúp khách hàng có cuộc sống tốt ở hiện tại và lên kế hoạch cho tương lai.

Chị bắt đầu sự nghiệp của mình tại đại lý thuế ở Úc với tư cách là một người kế toán tập sự kể từ năm 2008. Trong ba năm sau đó khi lấy bằng kế toán tại một trường đại học Melbourne, chị đã được cân nhắc lên vị trí cấp cao và bắt đầu công việc hỗ trợ và xem xét và kiểm tra những bộ hồ sơ khách hàng được hoàn thành bởi kế toán viên và đảm bảo hoàn hảo trước khi gửi cho khách hàng. Chị cũng rất giỏi trong việc giúp các đối tác khách hàng tìm kiếm giải pháp cho các vấn đề thuế phức tạp. Chị thích làm việc trong một nhóm nhỏ trong công ty. "Thật tuyệt với, chúng tôi đều hiểu nhau và làm việc rất hợp và hiệu quả cùng nhau."

Khi ra khỏi công việc văn phòng, chị thích dành thời gian đi mua sắm, du lịch và chụp ảnh.

Our people are our greatest assets
How can we assist your business?